marți, 22 martie 2016

Restaurantul pentru nunti LA ROUSSE

Restaurantul pentru nunti LA ROUSSE localizat in orasul de pe Bega te intampina de a programa cel mai important eveniment veniti de prin. Restaurantul LA ROUSSE detine trei sali destinate inchirierii la diferite evenimente, in functie de cati invitati aveti, dispunem de incaperea de la parter care are inclus in oferte: incepand cu amenajarea de sala pana la gatirea mancarurilor in timpul petrecerii cat si servirea dvs. Adsesea clientii nostrii ne solicita pt. sala de nunta Timisoara, sfatuindu-se prin alte cunostinte ce au participat ori au tinut petreceri precum botez , zile de nume, in incinta localului care au fost multumiti, sau ne-au gasit pe de pe www.la-rousse.ro.

Aveti domiciulul in vecinatate cu Strada Maria Dogaru? Cool, veniti de prin cauza faptului ca sala La Rousse Timisoara este langa domiciliul vostru.

Daca ti-ar place sa alegi spatii pt. nunti, puteti inchiria locatia de la restaurantul LA ROUSSE , aici avem pretul de meniu care este de 129RON, tariful este diferit functie de continutul ales, un pachet cerut de clientii localului e meniul "Traditional All inclusiv".

Restaurant LA ROUSSE Timisoara

Avand in vedere faptul ca ne aflam in oras, acesta reprezinta un alt avantaj pt. dumneavoastra de vreme ce organizati petrecerea de nunta la restaurant si aveti invitati veniti din zona diferit ori chiarde prin judet diferit din cauza faptului ca nu de putine ori anumite spatii pentru nunta ce sunt in afara orasului Timisoara care is de multe ori greu de reperat, si o parte dintre neamuri sau invitati sa tina cont de acest reper cand se gandesc ca sa participe la evenimente.